Dela nyhet
IP-grillen
Igår, 16:16 0 kommentarer
Arbetsbeskrivning
Station: IP Grillen 2025 Gammelstads IF cup
Informationen når du på 070-699 94 59
Arbetskläder – orange funktionärsväst - dessa finner du vid första arbetspasset i
skrindan i IP förrådet, eller löpande under dagen på försäljningsstället.
Fredag, lördag, söndag
Nyckel till IP förrådet hämtas från domarrummet (kiosknyckel, med glassbilsnyckeln), denna
ansvarar ni för under dagen och kommer löpande att lånas av de övriga
försäljningsstationerna. Var noga med att lägga den på samma ställe så ni ej tappar bort den.
Allra först – se till att/eller sätt igång den stora kaffebryggaren (80 liters).
Plastdukar ska läggas ut på serveringsborden.
Fyll på kylarna i serveringstältet med varor - I kylen: drickor, lök, sallad, dressing, grillkorv
och i frysen förvaras hamburgare.
Löken hackas inne i kioskförrådet/köket inne i kiosken, det finns en matberedare som är fri för
användning eller hacka med kniv om man föredrar det.
Sallad hackas även det i köket. Se till att spola av och hacka den inte så grovt.
Sätt ut papperskorgar, pantlådor och flaggorna (Kaffepunkten och GB Glass)
Ställ i ordning ett snyggt kakfat.
Det som ska ut:
- Grillkorv, Hamburgare
- Ketchup, senap, dressing, lök, sallad, salt, peppar, flytande olja (såsbas)
- Korvbröd och korvpapper
- Hamburgerbröd och hamburgerfickor
- Läsk, festis från kylen
- Fikafat från kylen
- Servetter
- Muggar
- Socker
- Mjölk
- Grillverktyg, korvtång & kantin med lock, gryta, och kokplatta för varmhållning. (Eller så
varmhåller ni direkt på stekhällen)
- Hink med vatten och trasa
- Pappershanddukar
- Engångshandskar, används vid ALL mathantering
2022 fick vi sponsring på en riktig grillkorvs grillare. Så därför kör vi grillkorv på den istället för
varmkorv. Instruktioner och rekommendationer för hur den fungerar finns på separat blad bakom.
Rutiner för påfyllning från IP förrådet (kiosken i röda byggnaden)
- Ta aldrig med dig en hel kartong med godis, utan ta med dig några påsar av de sorter ni redan
har i ert sortiment. (vissa sorter är anpassade till just er station)
- Samma sak gäller det med läsk/festis, ta inte med dig för många plattor av samma sort. Det
finns fler stationer på området, och utbudet delar vi på. Tar du kalla från kylen så ställer du in
varma för kylning.
- Fikabröd finns i kylen som är märkt med FIKABRÖD till en början, och ju längre cupen går
och ju mer fikabröd vi säljer, så behöver ni hjälpa till med att ta fram fler sorter från frysen
som är uppmärkt med FIKABRÖD.
2 (2)
Rutiner för stängning av IP Grill & Kiosk
- OBS! Under söndagen kommer ”trycket” att minska på grillen, men ni får under inga
omständigheter plocka ihop/stänga förrän sista matchen är spelad. Med det sagt så kan man
snyggt minska på mängden man har i kylar och frysar utan att tömma helt, förrådet är ju nära
om man skulle råka gå tom på någon vara ändå.
- Var gärna i dialog med de övriga försäljningsställena för möjlighet att dela med sig av
sortimentet.
- Sista arbetspasset fredag & lördag ansvarar för att diska undan använda verktyg och ställa i
ordning skrindan med godis, ett fikafat i kylen (märkt med FIKABRÖD), rena verktyg, och
övrigt som behövs på stationen (se listan ovan ifall du är osäker) inne i IP förrådet inför
morgondagens första arbetspass.
OBS! Endast swishbetalning, eller jämna kontanter.
Ingen påtår ingår i kaffet.
Kommentarer